Geçtiğimiz kasım ayında Covid-19 nedeniyle kaybettiğimiz Aydın Tabip Odası Başkanımız, Dr. Esat ÜLKÜ anısına çevirimiçi fotoğraf sergisi açıldı. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu, TFSF öncülüğünde Aydın Tabip Odası ve Nazilli Fotoğraf ve Plastik Sanatlar Derneği, NAFOD’un katkıları ile hazırlanan sergide Esat Ülkü’nün fotoğrafları yer alıyor.15 Mayıs saat 18 de çevrimiçi olarak yapılan sergi açılışında Dr.Ülkü’nün ailesi, TFSF, NAFOD, Türk Tabipleri Birliği ve Aydın Tabip Odası adına konuşmalar yapıldı. Aydın Tabip Odası adına konuşan Dr.Gürkan Mersin, Esat Ülkü ile yakınlıklarını, tabip odası ve Nafod birlikteliklerini anlattıktan sonra merhum başkanın “iyi bir eş, değerli iki kız çocuğu babası oluşu ,sanatçı, duygusal yönlerine, gurmeliği ,dost canlısı oluşuna vurgu yapıp, yaptıkları yolumuzu aydınlatıyor” sözleriyle merhumu andı. Konuşmaların ardından sergi çevrimiçi olarak izleyicilerin ziyaretine açıldı. Sergi aşağıdaki linkten izlenebilir: