Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden başta başkanımız Dr. Esat ÜLKÜ olmak üzere kaybettiğimiz hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın anısına "Aydın Tabip Odası Hatıra Korusu" ağaç dikme törenimizi gerçekleştirdik.

08.01.2022 Cumartesi günü Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden başta başkanımız Dr. Esat ÜLKÜ olmak üzere kaybettiğimiz hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın anısına Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih ATAY’ın katkılarıyla, Ege Orman Vakfı aracılığıyla Kuşadası-Yaylaköy mevkiinde oluşturulan "Aydın Tabip Odası Hatıra Korusu" ağaç dikme törenimizi gerçekleştirdik. Törenimize Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih ATAY, Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Eralp ATAY, Aydın Tabip Odası başkanımız Dr. Adalet ÇIBIK ,Yönetim Kurulumuz ve ADÜ Tıp öğrencilerimiz katıldı.
Ege Orman Vakfı’na, Efeler Belediyesi’ne, Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Atay’a ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz.