SES Sendikası ve Eğitim Sen Sendikası Aydın Şubeleri ziyaret edildi

Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu tarafından yeni seçimlerini bitirip göreve başlayan, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası ve Eğitim Sen Aydın Temsilciliklerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Bu ziyarete odamız adına Başkan Dr. Hakan Karagözlü ve yönetim kurulu üyeleri Tabip Odası Yönetim Kurulu adına  başarılar dilemek ve tebrik etmek adına ziyaret te bulunduğumuzu dile getirdikten sonra, seçilen yöneticileri Tabip Odası Yönetim Kurulu olarak kutladıklarını ve kendilerine başarılı bir yürütme dönemi dileklerini iletmek için nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade etti. SES başkanı ve Eğitim Sen başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Tabip Odasının bu ziyaretinden çok memnun olduklarını zorlu  dönemde kendi sendikaları adına örgütlenmeye daha çok önem vereceklerini, sağlık çalışanlarını ve eğitim emekçilerini zorlu günler beklediğini ifade edip Tabip Odasına ziyaretinden dolayı teşekkür etti. KHK ler ve OHAL in topluma ve çalışanlara her geçen gün daha güç koşullar dayattığını dayatıldığı bunun kabul edilemez bir süreç olduğu ifade edildi. Bu bağlamda en geniş katılımla meslek örgütleri, dernekler,  sendikalar ve tüm sivil toplum kuruluşları ile beraber ortak bir dil, gerekiyorsa eylem planının oluşturulmasının önemini ifade edildi.