Haberler

YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI VE PROJELERİMİZ..

2016-2018 dönemi projelerimiz;

Aydın İlindeki hekimlerin tümü ile işbirliğinin gerçekleştirilmesi ve üye sayımızın arttırılması.

Aydın ilindeki tüm hekim arkadaşlarımıza ulaşmak için kurum ziyaretlerine, temsilciklerin geliştirilmesi ve desteklenmesine önem verilecektir. Hekim Meclisimiz aktif hale getirilecektir.  Yönetim Kurulumuzun aylık ziyaret takvimi bir önceki ayın son haftasında yayımlanacaktır.
2017 Dönemi için hekimlerin emeklilik hakkı ile ilgili sorunlar ele alınacaktır. “Hekim ve emeklilik” teması yıl boyunca bütün yönleri ile işlenecek ve çözümün takipçisi olunacaktır.

 

Mevcut komisyonların daha işlevsel hala getirilmesi ve yeni komisyonların oluşturulması.

 

Tıp Öğrenci Komisyonunun kurulmasını ve genç meslektaşlarımızın hazırlığını özellikle önemsiyoruz. Bu komisyon devamlı bir komisyon olacaktır. 

Halkımızın sağlık gündeminin güncel gereksinimlerine hızla cevap verilmesi ve karşılanmasına yönelik süreli komisyonlar amaca yönelik olarak kurulacaktır. Çocuk İstismarı Önleme Eğitimleri Komisyonu buna örnektir. Çok sektörlü ve disiplinli olarak gerçekleştirilecek eğitimler için eğitici ekip tarafından bir eğitim modülü gerçekleştirilecektir.

 

Aydın Tabip Odası Bilimsel Kurulu çalışmaları geliştirilecektir.

Bu kurul ilimizin halkın sağlığını olumlu ya da olumsuz olarak etkileyen tüm konu başlıkları ile, konunun taraflarının toplanmasına, bilimsel bilginin üretilmesine katkı vermeyi sürdürecektir. İlimizin başta çevre olmak üzere bekleyen ve acil önem arz eden konular önceliklendirilecektir.

 

Aydın Sağlık Tarihinin kitaplaştırılması

Aydındaki sağlık hizmetlerinin gelişimi ve emeği geçenlerin katkılarına yer veren bir kitabın yayımlanmasını hedeflemektedir.

 

Aydın Tabip Odası, meslektaşları ile gerçekleştirecekleri sağlıklı yaşam ve sosyokültürel çalışmalar ile Aydın halkına örnek olacak ve toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacaktır.

 

6 ) Hizmetiçi eğitim komisyonlarının ele alınması,

 

7) Kültür Sanat etkinliklerine yer verilecektir.

 

 

AYDIN TABİP ODASI

YÖNETİM KURULU