Covid-19 nedeni ile hayatını kaybeden Aydın Tabip Odası Başkanımız Dr. Esat ÜLKÜ ve kaybettiğimiz tüm sağlık çalışanları için 16.10.2020 saat 12.30 da sağlık kurumlarının önünde fiziksel mesafe korunarak anma ve saygı duruşu yapılmasına karar verilmiştir.

Covid-19 nedeni ile hayatını kaybeden Aydın Tabip Odası Başkanımız Dr. Esat ÜLKÜ ve kaybettiğimiz tüm sağlık çalışanları için 16 Ekim 2020 Cuma günü saat 12.30 da sağlık kurumlarının önünde fiziksel mesafe korunarak anma ve saygı duruşu yapılmasına karar verilmiştir. Görev şehitlerimizin anılması ve Covid-19’un meslek hastalığı sayılması için basın açıklaması Tabip Odasınca yapılacaktır.
Tüm sağlık çalışanlarımızın destek ve katılımlarını bekler, fotoğraf ve videolarınızı adresinden bizimle paylaşmanızı rica ederiz.