BİZİM ÇOCUKLAR Fotoğraf Sergisi açılışı yapıldı

14 Mart Tıp Haftası Etkinliklerimizden bu yıl 12. si düzenlenen Hekimlerin objektifinden

‘Bizim Çocuklar’ temalı Hekimler Fotoğraf sergisi açıldı.

Aydın Tabip Odası tarafından 14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri çerçevesinde Aydın Forum Fuaye alanındaki fotoğraf sergisinin açılışını Tabip Odası Başkanı Dr. Hakan Karagözlü, Genel Sekreter Dr. İsmail ERTİN,  Dr. Gürkan MERSİN ve Dr. Hayati ÇAKIR yaptı.

Tıp sanatı ile fotoğraf sanatını birlikte yürüten arkadaşlarını tebrik eden Aydın Tabip Odası Başkanı Hakan Karagözlü, “İnsanın acısını hafifletmeyi, insana daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen bu onurlu ve kutsal görevi yapan hekimlerimizin 14 Mart Tıp Haftasını kutluyorum. Bu güzel haftada sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Sanat gerçeği görebilen düşünebilen ve toplumu anlayabilen insanların işidir. Atatürk’ün söylediği gibi ‘Her şey olabilirsiniz, ama sanatçı olamazsınız’ bu açıdan hem tıp sanatını hem fotoğraf sanatını birlikte yürüten değerli arkadaşlarımı kutluyorum. 14 Mart’lar bizlere güzel şeyler yaşatmaya devam edecek. Daha güzel daha özgür ve daha demokratik ortamlarda 14 Mart’ları kutlamayı diliyorum” dedi.

Dr. Gürkan MERSİN de Dr. Figen Uğur DÖLEK'in mısralarını okudu.

‘Bizim Çocuklar’ temalı fotoğraf sergisi üç gün boyunca ziyaret edilebilecek.

Doğa Ana da hanidir böyle sesleniyor bize, hepimize,

dönüp ona bakmamızı istiyor, döngüsüne,

her baharın ilk’inde yenilendiğini,

son’dakinde yenilenmek üzere uykuya yattığını anlatıyor, bıkmadan, yine,