Aydın Tabip Odası’nın 10 Nisan’da gerçekleşen seçimleri sonucunda başkanlığa seçilen Dr. Hakan Karagözlü, bir önceki dönemin başkanı Dr. Adalet Çıbık’tan görevi devraldı.

Görevi devreden yönetim adına dönemin başkanı Dr. Adalet Çıbık, yeni başkan Dr. Hakan Karagözlü başarılar dileğinde bulundu. Karagözlü ise Çıbık’a çiçek takdim ederek odaya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

“BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

İki yıl görev alacak yeni yönetimi oluşturup görev dağılımı yaptıklarını belirten Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Hakan Karagözlü, “Yeni oluşan yönetim kurulumuz görevi devraldı. İyi dilekleri için eski yönetime çok teşekkür ediyoruz. Güçlü bir odamız ve çok güzel birlikteliğimiz var. Geçmiş yönetimi çok başarılı çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Birlikte güçlüyüz birlikte başaracağız. Odamızın bu günlere gelmesinde emeği olan aktivistlerimize geçmiş yönetimlerimize de ayrıca teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz” dedi.