Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu'ndan

Saygı değer meslektaşlarım,

26.07.2020 tarihinde yapılan seçimler sonrasında Aydın Tabip Odası Yönetim Kuruluna seçildik. Geçen süre zarfında pandemi nedeniyle eksik işleri geçmiş yönetimle birlikte çalışarak giderdik. Artık birbirimizi daha iyi tanıyor ve uyumla çalışıp yoğun gündemi izlemeye çalışıyoruz. Genel olarak her Salı günü Yönetim Kurulumuz toplanıyor. Prensip olarak toplantıları pandemi nedeniyle, 15 günde bir odada, 15 günde bir zoom toplantısı şeklinde yapmaya çalışıyoruz. Gündem yoğun olursa zoomu iptal edip odada toplanıyoruz. Yönetim Kurulumuzun aldığı ortak karar doğrultusunda tüm hekim meslektaşlarımızın bize katkı sağlamasını arzuluyoruz. Bu konuda ayda bir zoom toplantısını (hukuk komisyonunun gündemi dışındakilere) sizlerin katılımına açık yapmak istiyoruz.

Bizleri destekleyerek fikirlerinizi öğrenmeyi sesinizi duymayı arzuluyoruz. Günü geldiğinde toplantıların zoom bilgileri sms ve e-mail yoluyla bildirilecektir.

İlgileriniz için şimdiden teşekkür eder, sayılarımızla iyi günler dileriz.

Kendinizi ve sevdiklerinizi iyi koruyun…

Dr. Esat ÜLKÜ

Başkan