Aydın İl Sağlık Müdürü ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile Toplantı Gerçekleştirildi

Aydın Tabip Odası Başkanımız Dr. Adalet ÇIBIK'ın katıldığı toplantıya; İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler Belediyesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı, Aydın Diş Hekimleri Odası, Aydın Eczacı Odası, Aydın Veteriner Hekimleri Odası, Aydın Aile Hekimleri Derneği temsilcileriyle bir araya gelindi.
Toplantıda devam eden Covid-19 aşılama sürecinde sahada alınacak tedbirler, Bakanlığımız aşılama takvimi ile İlimizde aşı kabiliyetinin en verimli ve hızlı şekilde yapılması için, yenilikler yapılması gerekenler konusunda istişare toplantısı gerçekleştirildi.