AYDIN EĞİTİM İŞ SENDİKASINI ZİYARET ETTİK

Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu ,genel kurulunu yapan  Eğitim İş Sendikası Aydın şubesi yeni yönetim kuruluna kutlama ziyaretinde bulundu.Bu ziyaret de yönetim kurulu adına Başkan Dr. Hakan Karagözlü Eğitim iş sendikası yeni yönetimine başarılı bir yürütme dileklerini ilettikten sonra Eğitim ve sağlığın öneminden bahsedip birlikte çalışma ve mücadele etmek gerekliliğinden,Tüm Sivil toplum örgütlerinin de siyasi düşüncelerini bir kenara bırakarak ortak hareket etmelerinin zorunluluğundan bahsetti.Eğitim İş Sendikası Başkanı Yener Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri Tabip Odasının bu ziyaretinden çok memnun olduklarını zorlu dönemde kendi sendikaları adına örgütlenmeye daha çok önem vereceklerini, sağlık ve eğitim emekçileriNİ zorlu günler beklediğini ifade edip Tabip Odasına ziyaretinden dolayı teşekkür etti.