14 Mart 2021 pazar günü 14 Mart Tıp Haftası etkinlik programlarımız arasında yer alan saat 14’ te zoom üzerinden bayramlaşma etkinliğimizi gerçekleştirdik

Bayramlaşma programımıza Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Adalet ÇIBIK, Genel Sekreterimiz Dr. Hümeyra DURDU, Yönetim Kurulu üyelerimiz Dr. Didem TAPAN, Dr. Işık DOĞAN, Dr. Fatih CANDAŞ, Dr. Deniz Armağan DENİZ, Dr.Gürkan MERSİN, İl Sağlık Müdürü Dr. Osman AÇIKGÖZ ve tabip odası üyelerimiz katıldılar.
Hekimler birbirlerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladılar, yaşadıkları sorunları karşılıklı dile getirme fırsatı buldular.
Özellikle pandemi döneminde daha çok artan hekim ve sağlık çalışanlarının sorunlarının konuşulduğu toplantıda İl Sağlık Müdürü Dr. Osman AÇIKGÖZ, hekimler ve sağlık çalışanlarının sorunlarının tespiti ve çözümü ile ilgili işbirliğine ihtiyaç duyulduğunu ve bunu Aydın yerelinde gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.