07.01.2020 Salı günü Aydın Tabip Odasında Seçilmişler Temsilciler Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda öncelikli konu sağlıkta artan şiddet , ağır çalışma koşulları ve hekim intiharları oldu.Yaklaşmakta olan 14 Mart Tıp Haftasında sağlıkta şiddet ve özlük hakları kayıplarıyla ilgili farkındalık yaratmak için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişi yapıldı.
14 Mart eylem ve etkinlikleri konusunda TTB'nin hazırlamış olduğu etkinliklere tam katılım olması ,ayrıca 14 mart tıp haftasında tüm hekimlerin ziyaret edilmesi sorunların paylaşılması,14 Mart Tıp Bayramında beyaz yürüyüş yapılması planlandı.